Wie zijn we?
Wat doen we?
Persoonlijke adviezen

Copyright

© 2002-2006 Administratiekantoor I. van Tooren.
Alle rechten voorbehouden

Auteursrecht/Copyright
Het website ontwerp, tekst, afbeeldingen, de selectie en plaatsing daarvan, is auteursrechtelijk beschermd door Commissio Design en Administratiekantoor I. van Tooren, © 2002-2006. Alle rechten voorbehouden.

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Administratiekantoor I. van Tooren is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Handelsmerken
Administratiekantoor I. van Tooren, het van Tooren logo, en de van Tooren "tag line" is een handelsmerk van Administratiekantoor I. van Tooren welke geregistreerd kan zijn in sommige juridicties. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van de gerespecteerde eigenaren.

Aansprakelijkheid
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te "framen". Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

Als u meer informatie wilt, kunt u een e-mail sturen naar:
info@vantooren.nl